نوشته شده توسط : arman

دعوت استاندار خراسان رضوي از مردم براي حضور در مراسم سخنراني مقام معظم رهبري

 
 
استاندار خراسان رضوي در پيامي از مردم براي حضور در مراسم سخنراني مقام معظم رهبري همزمان با آغاز سال نو دعوت كرد.

باشگاه خبرنگاران:

پيام محمد حسين فروزان‌مهر به اين شرح است:

 

بسم الله الرحمن الرحيم

سالي موفق و سرشار از افتخارات ماندني در حال گذر و نوروزي ديگر در راه است تا ملت شاكر و سرافراز ايران اسلامي سجاده نشين مهر و رحمت الهي باشند و از درگاه ربوبي حضرتش در تداوم ايفاي رسالت الهي خويش توفيق مسالت نمايند.

سال‌هاست در سرزمين خورشيد بشارت آغاز سال نو، نويد بخش ديداري دوباره و تجديد بيعتي تازه با سكاندار انقلاب اسلامي است. در طليعه هر بهار در شهر امام رضا(ع)، نغمه زندگي جان‌بخش تر از هميشه گوش نواز دل‌هاي بي قراري‌ست كه در همايش عظيم عاشقان ولايت در فضايي آكنده از عشق ورزي و وفاداري به ديدار مراد خويش مي‌شتابند تا از بيانات ناب رهبر فرزانه انقلاب توشه راه برگيرند.

به لطف الهي در نوروز امسال نيز اين فرصت مبارك فراهم است تا رايحه دلنشين ولايت، پايتخت معنوي كشور را معطر سازد و جهان اسلام از جوار نور باران رضوي مخاطب ولي امر مسلمين باشد. بي ترديد ضمير پاك وفاداران انقلاب و رهروان حركت بزرگ بيداري اسلامي در پي يكسال مقاومت جانانه در برابر توطئه هاي شوم استكبار، عطشناك جرعه جرعه كلام رهبري‌ست تا واژه واژه آن‌را در مسير مبارزه، مشعل راه خود سازد.

براي مردم ولايتمدار و بصير ايران اسلامي نيز لحظات معنوي اين ديدار فرصت مغتنمي است تا همچون گذشته با خوشه چيني از سخنان مقتدا و امام خويش، نقش تاريخي خود را در سال پيش‌رو در مسير تداوم عزت و سرافرازي ايران اسلامي و همچنين نااميدي و ذلت دشمنان كوردل مرور نمايند.

با تبريك فرارسيدن سال نو و عرض خير مقدم به محضر مبارک ولایت امر حضرت امام خامنه‌ای(حفظ‌ا...تعالی) بدين‌وسيله از قشرهاي مختلف مردم متدين و هميشه در صحنه و زائران حريم ملكوتي حضرت ثامن الحجج(ع) جهت حضور در اين آيين با شكوه كه ساعت 15:30 اول فروردين ماه 92 در حرم مطهر رضوي برگزار مي‌گردد، دعوت به‌عمل مي آورد.

اطمينان دارم حضور انبوه شيفتگان ولايت در اين مراسم، يكبار ديگر صحنه هايي به ياد ماندني از همدلي و وحدت دشمن شكن و پيوند ناگسستني مردم با مقام عظماي ولايت را در برابر چشمان حيرت زده جهانيان به نمايش خواهد گذاشت.


آزادي فائزه هاشمي در 30 اسفند

 

وكيل فائزه هاشمي گفت: روز ۳۰ اسفند محكوميت ۶ ماهه فائزه هاشمي به اتمام مي‌رس، از اين رو وي در اين روز آزاد خواهد شد.
"غلامعلي رياحي" در گفتگو با باشگاه خبرنگاران درباره آخرين جزئيات زمان آزادي فائزه هاشمي اظهار داشت: روز ۳۰ اسفند محكوميت ۶ ماهه فائزه هاشمي به اتمام مي‌رسد، از اين رو وي در اين روز آزاد خواهد شد.

وكيل فائزه هاشمي با اشاره به عنوان اتهامي جديد فائزه هاشمي ادامه داد: عنوان اتهامي جديد موكلم اخلال در نظم زندان است و قرار بازداشت براي وي صادر شده بود كه با اعتراض بنده اين قرار، تبديل به قرار وثيقه ۱۰۰ ميليون توماني شده است.

وي گفت: در حال حاضر زمان دادگاه اين اتهام موكلم مشخص نشده است و پس از تعيين وقت دادگاه، اين اتهام وي بررسي خواهد شد.

سلطنت طلبان گروهي در چنگال وزارت اطلاعات!

 

يك رسانه وابسته به گروهك ضدانقلاب، سلطنت طلبان را گروهي در چنگال وزارت اطلاعات توصيف كرد.


کیهان: ايران گلوبال با اشاره به حضور رضا ربع پهلوي در نشست ترتيب داده شده از سوي امير عباس فخر آور نوشت: به دنبال سخنراني اخير رضا پهلوي در محفل نفوذي تابلودار و رسواي جمهوري اسلامي (عباس فخرآور) و تاكيد چندباره شاهزاده مبني بر عضويت برخي از ديپلمات هاي سابق در سوپر شوراي شاهنشاهي، سيلي از انتقادات و حملات جديد روانه رضا پهلوي شد كه چگونه ممكن است كساني كه زماني در تعقيب آزادي خواهان و تشكيل گروه هاي سركوبگر نقش عمده اي را داشته اند به يكباره مدحي وار، پهلوي تر از رضا پهلوي و آزاديخواه تر از هر آزاديخواه ديگر تصميم به سرنگوني رژيمي گرفته اند كه از گوشت تا پوست و استخوان وابسته بدان هستند!
ايران گلوبال مي افزايد: اين افراد به ظاهر بريده كه حتي يك سيلي از رژيم نخورده اند چنان به مبارزه اشتياق نشان مي دهند كه موجب تعجب مبارزان حقيقي و عزيز از دست داده شده اند... اكنون گروه هاي مستاصل و درمانده سلطنت طلبان بعد از 34 سال بي برنامگي و دريوزگي سياسي در چنگال طرح امنيتي و اطلاعاتي گرفتار شده اند و وزارت اطلاعات تا آنجا به اين گروه هاي درمانده نفوذ كرده كه شاهزاده متوهم را نيز مجاب به همكاري كرده اند.
نويسنده با اشاره به سوابق اين نفوذي ها مي نويسد: به خاطر دارم زماني كه نوري زاده و شهرام همايون سردار مدحي را كه 20 سال در خدمت جمهوري اسلامي بود، در بوق و كرنا تبليغ و به عنوان اپوزيسيون برانداز جا انداخته بودند، تنها صداي اعتراضي كه از همان ابتدا به مطرح كردن مدحي بلند شد، صداي اعتراض ضعيف و بي رمق همين راقم سطور بود، اما آن زمان به اين صداي اعتراض آنقدر تاختند كه در بين هياهوهاي جنبش خيالي «جمع ياران» و ارتش 50هزار نفري مدحي، محو و نابود شد و مدحي آنچه را بايد نمي كرد، كرد و به ريش نداشته ما هم با تكيه به آن صندلي معروف در تهران تا توانست خنديد.
ايران گلوبال در پايان نوشت: برخي جريان مدحي را صرفا يك طرح خام و پيش پا افتاده موردي قلمداد كردند، اما ديديم كه آن صندلي به جز مدحي، شاهد جلوس كنندگان ديگر نيز بود و خواهد بود و همه قرائن و شواهد نيز مويد تلاش دستگاه اطلاعاتي جمهوري اسلامي براي بي آبرو كردن اپوزيسيون خارج از كشور مي باشد. به عبارت ديگر جمهوري اسلامي به جاي قتل فيزيكي، قتل ماهيتي و شخصيتي مي كند. پروژه مسخره سوپر شوراي شاهزاده نيز بخش كوچكي از عمليات (مدحيسم) براي بي آبرو كردن مخالفان جمهوري اسلامي در خارج از كشور مي باشد و رضا پهلوي خواسته يا ناخواسته در حال كمك به اين پروسه اطلاعات و امنيتي «مدحيسم» مي باشد.


دعوت از هاشمي و خاتمي برای نامزدی در انتخابات توسط گروه فعال فتنه

 

يك گروه فعال و سرخورده در فتنه سال 88 از هاشمي و خاتمي خواست در انتخابات سال آينده نامزد شوند.


کیهان: به گزارش جرس، گروه موسوم به مجمع محققين و مدرسين در نامه اي نوشت: با احترام به همه بزرگواراني كه تاكنون براي نامزدي اعلام آمادگي كرده يا در فرآيند آن قرار گرفته اند، از همه نخبگان و فرهيختگان جامعه، از حوزه هاي علميه، دانشگاهيان، مديران اجرايي، صنعتگران، بازاريان، و همه احزاب و گروه ها مي خواهد كه با دعوت از چهره هاي توانمند و خدوم، مانند حضرت آيت الله هاشمي رفسنجاني و حضرت حجت الاسلام والمسلمين سيدمحمد خاتمي، يا هر سياستمدار شناخته شده و كارداني كه بتواند موافقت اكثريت قاطع ملت را جلب و نيروهاي توانمند را براي فعاليت به ميدان آورد، حجت را بر آنان تمام كنند.
اين گروه مدعي شد:بايد توجه داشت كه سهل انگاري در اين امر، موجب مي شود تأثير خون پربهاي شهيدان، زحمات طاقت فرساي ايثارگران، تلاش مجاهدان و خون دل ها و رنج هاي كساني كه براي آزادي و آبادي ايران اسلامي تلاش كرده اند كم شود.
تظاهر به احترام گذاشتن براي خون پربهاي شهيدان و زحمت طاقت فرساي ايثارگران ايران اسلامي در حالي است كه اين گروهك در حوادث 3 سال پيش به دنبال ايجاد فتنه سياسي و مذهبي در قم بود و برخي وابستگان آن در آشوب ها مشاركت داشتند و در همين آشوب ها بود كه عليه نظام و اسلام و انقلاب علني ترين هتاكي ها صورت گرفت.
يادآور مي شود عليرضا محجوب نماينده اصلاح طلب تهران در مصاحبه با خبرگزاري آريا، نامزدي هاشمي و خاتمي در انتخابات رياست جمهوري را امري محال دانست و گفت: آقايان هاشمي و خاتمي به صورت حضوري به ما گفته اند در انتخابات كانديدا نخواهند شد. بنابراين وقتي اين دو شخصيت كانديداتوري خود را رد مي كنند ما نمي توانيم به گونه اي ديگر سخن بگوييم.


پشت پرده ويژه نامه هاي اجاره اي با محوريت هاشمي چيست؟

 

پشت پرده ويژه نامه هاي اجاره اي با محوريت هاشمي چيست؟ همه ساله روزهاي آخر اسفند ماه، بازار ويژه نامه هاي نوروزي روزنامه ها گرم است اما آنچه بيش از هميشه در ويژه نامه هاي امسال به چشم مي آيد، حجم قابل توجه پرداختن روزنامه هاي نزديك به فتنه گران به «هاشمي رفسنجاني» است.


کیهان: به گزارش رجا، روزنامه اعتماد با انتشار عكس ايام جواني هاشمي رفسنجاني و همسرش و عنوان «منتشر نشده هاي يك خاندان» به روي دكه هاي روزنامه فروشي رفته است. در اين ويژه نامه دست نوشته هايي نيز از خانم عفت مرعشي همسر آقاي هاشمي منتشر شده است. روزنامه شرق نيز با اختصاص دادن عكس روي جلد ويژه نامه خود به هاشمي رفسنجاني، به گفتگو با وي پرداخته است. در بخش ديگري از اين ويژه نامه نيز با فاطمه هاشمي رفسنجاني گفتگو شده است.
رجانيوز مي افزايد: توجه غيرطبيعي و ناشيانه اين رسانه ها به كسي كه طي سالهاي گذشته وي را «عاليجناب سرخپوش» مي ناميدند، نشان مي دهد انزواي سياسي- اجتماعي اين جريان در ميان توده هاي مردم تا چه اندازه پيش رفته است.
در همين باره توجه به اظهارات محمدعلي ابطحي رئيس دفتر محمد خاتمي درباره نوع برخورد اصلاح طلبان با هاشمي رفسنجاني در شهريور ماه سال 86 در گفتگو با سايت جهان نيوز راهگشاست: «من آقاي هاشمي را نه اصلاح طلب مي دانم نه اصولگرا. آقاي هاشمي يك مبنايي دارد كه براساس آن عمل مي كند و هر جا منافعش در آن مبنا اصولگرايي باشد از اصولگراها حمايت مي كند و هر جا منافعش اصلاح طلبي باشد از اصلاح طلب ها حمايت مي كند. آقاي هاشمي هيچ وقت محور اصلاحات نبوده... اين يك سياست عمگرايانه است كه اصلاح طلب ها الان از آقاي هاشمي حمايت مي كنند و من كاملاً با اين نوع سياست عملگرايي موافقم و معتقدم در مقطع كنوني نبايد هيچ اصلاح طلبي با آقاي هاشمي برخورد تقابلي داشته باشد. در سياست هيچ چيزي آرماني نيست. ممكن است در حوزه سياست كسي آرماني حرف بزند اما همين آرماني حرف زدن ها يكي از وسايل پيشرفت كار اين فرد است نه واقعيت اعتقاداتش! به همين دليل من عملگرايي را خيلي ترجيح مي دهم...»


با روشنگری های حکیمانه رهبری، فتنه 88 جارو شد

 

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان این که با روشنگری های حکیمانه رهبری، فتنه 88 جارو شد گفت: منافقین امروز فرزندان گروهک نهضت آزادی هستند

باشگاه خبرنگاران: آیت‌الله محی‌الدین حائری‌شیرازی در همایش همگام با ولایت، همراه با بصیرت افزود: مساجد محل رفت و آمد جوانان، نهضت رشد علمی و انرژی هسته‌ای ایران و سنگرهای کلیدی کشورمان است.

وی افزود: وقتی برنامه‌ای نداشته باشیم به طور حتم دشمن برای ما و جوانان ما برنامه‌ریزی می‌کند ولی برنامه‌ریزی دقیق و حساب شده دشمن را متوقف می‌کند.

عضو مجلس خبرگان رهبری نبود برنامه و طرح مستقل را سبب ایجاد گرایشات کمونیستی و از این قبیل در دانشجویان توصیف کرد و ادامه داد: امام آمد و برای براندازی حکومت شاهنشاهی طرح و برنامه ‌داد و از آن زمان پیشروی اسلام در بین مردم آغاز شد و چپ‌ها متوقف شدند

حائری‌‌شیرازی با اشاره به اینکه امروز در عالم، براندازی آمریکا و صهیونیست‌ها به‌عنوان یک مسئله روز مطرح است، تصریح کرد: اینکه آمریکا اصرار به مذاکره با ایران دارد برای این است که از ذهن ما عنوان براندازی را خارج کرده و مدعی توافق ایران با امریکا شوند.

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: حلقه‌های صالحین بسیج، سنگرهای کلیدی برای ارتباطات جوانان و اتصال خانواده‌ها به یکدیگر در کشور است.

حائری‌‌شیرازی با بیان اینکه رهبری نظام از پشتوانه بسیار قوی برخوردار است، گفت: در جریان انتخابات 88 و روشنگری مردم توسط مقام معظم رهبری، تظاهرات 9 دی پیش آمد و فتنه جارو شد/


جریان شناسی یکی از شعار های فتنه گران 92

 

زیست جریان‌ها و گروه‌های سیاسی در محیط پر‌تنش و سیال سیاست نیازمند پایگاه اجتماعی انحصاری است که با شبکه‌سازی مبتنی بر ساختار جریان – فعالیت مخفی یا آشکارآن - به هدایت فکری نیروهای خود می‌پردازند.

زیست جریان‌ها و گروه‌های سیاسی در محیط پر‌تنش و سیال سیاست نیازمند پایگاه اجتماعی انحصاری است که با شبکه‌سازی مبتنی بر ساختار جریان – فعالیت مخفی یا آشکارآن - به هدایت فکری نیروهای خود می‌پردازند طبقه مستضعفین با رویکرد جامعه شناسی دارای ویژگی‌های ممتازی هم‌چون ساخت فکری سنتی و مذهبی ، فعال و پویا ، رفتارهای غالب غیرمحافظه کارانه و انباشت بی پاسخ مطالبات می‌باشد که فضا را برای رویش واکنش‌های ضد نظام حاکم فراهم می‌کند .


1- ظهور و بروز اکثر جریان‌های و گروه‌های سیاسی در تاریخ پر‌‌ فراز و نشیب معاصر کشورمان همواره با شعارهای رنگین دفاع از مستضعفین همراه بوده است به گونه ای که برخی از گروه‌ها طبقه مستضعفین را دست‌مایه‌ای برای دست‌یابی قدرت قرار دادند این رفتارهای متناقض نمایان‌گر" استضعاف فکری " تئوریسین‌های این جریان‌های می‌باشد.


2- با پیروزی انقلاب اسلامی فضای حاکم بر اندیشه‌ها، ادبیات دفاع از مستضعفان را به ارمغان آورد به گونه‌ای که برخی از گروه‌ها در روند گذار از اشرافیت و سرمایه‌داری به جامعه مستضعفین با بن‌بست "شناخت" و برخی با طرح "فریب" از جامعه توحیدی مستضعفان سخن می‌گفتند که به بررسی و مداقه اجمالی آن‌ها می‌پردازیم:

-حزب توده :

آنان با ترسیم مدل دوگانه " پرولتاریا /بورژوازی" آن را موتور محرکه تاریخ بشری نامیدند و با سطح تحلیلی طبقاتی برگرفته از آن ،خود را پرچم دار نجات مستضعفین قلمداد می‌کردند . این حزب پس از پیروزی انقلاب اسلامی سعی کرد خود را مدافع انقلاب، اسلام و خط امامی بنمایاند به گونه‌ای که در انتخابات مجلس وقت ازبرخی افراد بارز جریان اسلام‌گرا مانند صادق خلخالی حمایت نمودند ، آن‌ها در این راه حتی اصلاحات خاص اسلامی را به کار گرفتند، چنان که به جای سوسیالیسم از عبارت بینش توحیدی و به جای پرولتاریا از واژه مستضعفین استفاده کردند1 و به فعالیت گسترده یارگیری در کارخانه‌ها و قشر متوسط به پایین جامعه پرداختند به گونه ای که در منظومه گفتمانی آنان مبارزه با نظام شاهنشاهی ، ساده زیستی رهبرانشان،نگاه اصالت بخش به طبقه کارگر و مستضعف نمود تبلیغاتی داشت. راهبرد کلی حزب توده با سست کردن پایه‌های حکومت اسلامی فقط به یک نتیجه می‌توانست دست یابد و آن تبدیل ایران به یک کشور وابسته به ابرقدرت شرق است 2 واقدامات به ظاهر انقلابی صرفا تغییر تاکتیک برای دستیابی به هدف مزبور است ؛ حضرت روح الله با مدیریت مدبرانه و رصد آرایش جریان‌های فکری – سیاسی اوایل انقلاب به نقطه کانونی ساختار گفتمانی آنان حمله می‌کنند و ایشان در 27 بهمن 1357 از همکاری ذلیلانه آنان با رژیم پهلوی پرده برمی‌دارند و این چنین می‌فرمایند:" آقایان که می‌گویند که ما توده ای هستیم ،کمونیست هستیم ! می‌رویم سراغ سران این‌ها .. ...اسلام را ملاحظه کنید با آنها ، با سران خودتان. سران مسلمین را ملاحظه کنید با سران خودتان، ببینید وضع این‌ها چه جوری بوده است؟ ....این‌ها می خواهند الان وضع شلوغ کنند و از این شلوغی استفاده کنند برای ارباب‌ها ...چون این‌ها در دربار هم بودند -همین کسانی که- طبل کمونیست را می‌زدند، سران بزرگ‌شان توی دربار خدمتگزار بود!3و4 "


وهمچنین در پیام چهارده ماده خویش هنگام عزیمت به قم این‌گونه از طبقه کارگر یاد می‌کنند " کارگران کارخانه‌ها و دیگر کارگران و کارمندان و طبقات مستضعف باید بدانند که اسلام از بدو ظهور طرفدار آنان بوده و در حکومت عدل اسلامی به آنان اجحاف نمی‌شود و نخواهد شد ....لازم است این عناصر مفسده جو را بین خودشان و در کارخانه‌ها راه ندهند و از اجتماعات آنان احتراز کنند5"

دغدغه رفع محرومیت از مستضعفین با تناقض همیشگی رفتاری سران حزب توده همراه بود به گونه‌ای که رابطه کیانوری 6 با پول واتومبیل وذخیره بانکی و خانه مزین در برلین– بیش ازیک هکتار- مسئله بر همه کس روشن بود7. طبری از سران حزب توده پس ازتحول عمیق فکری که محصول گفت‌وگوهای وی با حاج حسین شریعتمداری می‌باشد ،این گونه از مارکسیسم و حزب توده یاد می‌کند " مارکسیسم سرشار از پنداربافی است و حزب توده پس از آن که شعارمیان تهی "برادری پرولتاری " را برگزید ، درجاده لغزان و سراشیب تاریک آن تا ژرفای دره غلیتید ‌8.

-آرمان مستضعفین:

تابستان 1355 بود. دزفول داغ‌تر از همیشه ، این بار گرمایش را نه از آفتاب داغ جنوب بلکه ازتکرار سخنان تند و تیز علی شریعتی داشت؛گروهی جوان دل در گرو سخنان شریعتی به فکر بهار برای این سرزمین بودند؛ آنان با نام آرمان مستضعفین گام در هیاهوی سیاسی آن دوران نهادند اما  از آرمان مستضعفین خبری نبود. محمد باقر برزویی همراه با احسان شریعتی تحت تاثیر کلیت اندیشه و متد مواضع فکری گروهک فرقان فعالیت مستقلی را درابتدا دزفول و تهران(دفتر آنان در میدان فردوسی بود) وسپس در دیگر شهرها سامان‌دهی کردند، اما آن‌چه آنان را از فضای آرمانی مستضعفین جامعه دورمی‌ساخت ، تقابل فکری با نهادی بود از جنس مردم بود، روحانیون که ملجا همیشگی پاسخگویی به خواسته‌های قشرمستضعف بودند در منظومه واگرای فکری آنان " اسلام حوزه ای " قلمداد می‌شدند که دامنه فعالیت آنان از حجره‌هایشان فراتر نمی‌رود و در تجربه سیاسی آنان پیمانی نانوشته‌ و ناگسستنی با حاکمیت به چشم می‌خورد؛ آن‌ها مطالبی علیه امام خمینی (ره) ، شهید مطهری وآقای طالقانی می‌نوشتند و در سطح عمومی توزیع می‌ کردند9 .اشتباه فکری آنان در فهم و درک مناسبات اصیل و عمیق روحانیون وقشر مستضعفین سبب شد خیلی زودتر ازآن‌چه که فکر می‌کردند با ریزش هواداران مواجه شوند و به گروه فراموش شدگان تاریخ ملحق شوند.


-مجمع روحانیون مبارز :

شایعه‌ها باز دوباره جان گرفته بودند اما این بار، نه از بمباران موشکی تهران خبری بود و نه از اعلام کوپن جدید . " انشعاب" عیدی نوروز 1367 جمعی از سیاستمداران برای مردم بود ، اما آنان برای "فصل" آمده بودند ، نه " وصل" 10

در آستانه مجلس سوم ، هنگامی که جامعه روحانیت اقدام به تهیه لیستی از کاندیداهای پیشنهادی برای مجلس نمود، اختلاف در این تشکل سیر صعودی به خود گرفت؛ برخی از افراد خواهان حضور دو نفر در لیست پیشنهادی جامعه روحانیت بودند که با مخالف جدی آیت الله مهدوی کنی و دیگر اعضا جامعه روحانیت روبه رو شدند ؛ آیت الله مهدوی کنی این چالش گزینشی را این گونه روایت می‌کند : «واقعاً بعضی مسائل را نمی‌شود گفت ؛ هرچه بود یکی اختلاف سلیقه‌ها بود و یکی عدم اعتماد. ما به بعضی‌ها اعتماد دینی نداشتیم. معنایش این نیست که آن‌ها را بی دین می‌دانستیم، ولی می‌گفتیم هرکسی که آمد و شعار تندی داد، دلیل دینداری او نمی‌شود و نمی‌توانیم تأییدش کنیم؛ علی الخصوص با رفتارهایی که عده‌ای از آن‌ها در سال‌های اولیه انقلاب داشتند؛ ما می‌گفتیم در جامعه روحانیت وظیفه ما این است که خطوط را حفظ کنیم و تأیید بعضی از افراد، شکستن این مرزهاست.» 11

این اختلاف سلیقه‌ها سبب شد در 29 اسفند 1366 تشکل روحانی مستقل از جامعه روحانیت مبارز شکل بگیرد ، آنان با انتشار بیانیه‌ای که به امضای 24 نفر از روحانیون ، نام " روحانیون مبارز" را بر خود نهادند و خود را جلوداران و منادیان عبور از افرادی که " به لحاظ وابستگی‌ها یا موقعیت خود فاقد قدرت درک رسیدگی به حال و وضع مستضعفان و عمل لازم برای رفع محرومیت و رنج توده‌های مردم هستند "12


کانون اصلی شعارهای مجمع روحانیون مبارز در کوران تبلیغات انتخاباتی پیروی از " ائتلاف اسلام پابرهنگان" و حامی مستضعفین و پنداشتن پیروی رقیب خود از " اسلام آمریکایی" و سرمایه داری بود؛ به گونه‌ای که موسوی خوئینی‌ها می‌گوید :" همه موضع ما این است که می‌خواهیم طرفداراسلام ناب محمدی باشیم وعلیه اسلام آمریکایی بجنگیم ... مهم این است که اسلام آمریکایی را بشناسیم. اولین سؤالی که مطرح می‌شود این است که آیا حضرت امام که این نکته را فرموده‌اند، آیا در کشور ما خطر ظهور و نشر اسلام آمریکایی هست یا نیست؟ آیا این‌که حضرت امام این جمله را فرمودند، آیا مقصودشان از اسلام آمریکایی، اسلام ملک فهد از عربستان بوده است؟ اینکه فرموده‌اند به این‌ها رأی ندهید یعنی به ملک فهد رأی ندهید خوب معلوم است که در ایران کسی به ملک فهد رأی نداده است، پس باید ببینیم اینکه حضرت امام این مطلب را می‌فرمایند در داخل کشور زمینه بروز چنین خطری وجود دارد که خدای ناخواسته در زمانی هر چند دور شاهد باشیم که اسلام آمریکایی در اینجا حاکم شود؟ " 13 همچنین سید سراج الدین موسوی (از اعضای اصلی مجمع روحانیون) این‌گونه از آن دوران روایت می‌کند : " در دوره دوم مجلس) برخی از آقایان که از آن‌ها توقع بیشتری می‌رفت جای لیبرال‌ها ! را پر کردند... این آقایان مخالفت با برنامه‌ها و کارهای دولت را در رأس کار خود قرار داده بودند و با همه طرح‌ها و لوایحی که به نفع محرومین و مستضعفین بود مخالف می‌کردند و از طرف دیگر علناً از زر اندوزان و خواص مذموم حمایت می‌کردند" 14 برچسب زدن‌های و رفتارهای رادیکال دیگری هم‌چون برهم زدن سخنرانی اعضای روحانیت مبارز سبب شد ؛ آیت الله مهدوی کنی به خدمت حضرت امام خمینی (ره) برسند ؛ ایشان این گونه از فضای غبارآلود سیاسی آن دوران گلایه می‌کنند و به حضرت امام خمینی (ره) می‌گویند:" بعد از 60سال طلبگی و مبارزه در راه اسلام و انقلاب ،آمریکایی شده‌ایم...ما تا به حال فکر نمی‌کردیم اسلام‌مان اسلام آمریکایی است،زیرا ما معارف‌مان را در حوزه علمیه از مجالس فقه و اصول و اخلاق شما فراگرفته‌ایم. علاوه بر آن سیاست را از شما آموخته‌ایم،چه قبل از انقلاب و چه بعد از انقلاب ، از سال‌های قبل سال 1342 در خدمت شما بودیم،در تمام این مدت هم با شما بودیم و شما هم تایید و راهنمایی می‌فرمودید،چطور می‌شود که ما در یک مقطعی یک دفعه منقلب شویم و به عنوان آمریکایی شناخته شویم؟" 15

با حاکم شدن جریان اصلاحات در سال 76 به رهبر خاتمی که از اعضای اصلی روحانیون مبارز بود . همگان انتظار ظهور اهداف این مجمع در سطح کشور بودند؛ اما این مجمع با " روزنامه سلام آمدند تا روزنگار خداحافظی با آرمان امام را تیتر اول کنند" سرآغاز رخدادهای تلخ 18 تیر 1387 از درج نامه محرمانه وزارت اطلاعات در روزنامه سلام – با صاحب امتیازی و مدیرمسئولی سید محمد خوئینی‌ها – می‌باشد. مجمع روحانیون مبارز با تحول گفتمانی و فراموشی دال‌های گفتمانی سال‌های اولیه انشعاب ؛ اصلاحات را بیدار شدن طبقه متوسط جدید قلمداد کردند و با برقراری نظام سرمایه‌داری و بازار آزاد وبرنامه‌های اقتصادی لیبرالسیم مبتنی برخاسته‌های طبقه متوسط فضای سخت و طاقت فرسایی را برای طبقه مستضعفین – که حامیان اصلی انقلاب اسلامی هستند- ترسیم کرد؛ اسلام پابرهنگان به توسعه سیاسی و تقویت جامعه مدنی و مبارزه با اسلام آمریکایی به تنش زدایی در سیاست خارجی تغییریافت ؛ همه این موارد نمایانگر است که طبقه مستضعفین " قربانی " آنان برای " حضور" در صحنه سیاست بود.

جمع بندی:

در تاریخ کشور موارد متعددی وجود دارد که با سوء استفاده از شعار حمایت از مستضعفین سعی در ایجاد بحران های متعدد نموده اند. هر چند که برخی تصور می نمایند دوره سردادن این شعار به پایان رسیده است اما اتفاقات اقتصادی اخیر نشان داد که با سوء استفاده از این شعار و با تکیه بر شعار های اقتصادی دیگر می توان اهداف اقتصادی خود را در جهت بحران آفرینی استفاده نمود، امری که چندی است مورد هشدار مقامات مسئول قرار گرفته است؛ می توان مدعی شد که برخی جریان های سیاسی که اکنون توان اجرایی در کشور دارند و احتمال اتفاقاتی نظیر عدم تایید شدن صلاحیت کاندیدایشان، عدم رای آوری و ... را می دهند با استفاده از چنین شعار هایی و با ایجاد ناآرامی های اجتماعی به دنبال گرفتن امتیاز برای تایید صلاحیت نامزد خود باشند، که این امر هوشیاری همگان را می طلبد.

منابع:

1- لطفیی پاکیده ، احزاب و تشکیلات سیاسی در ایران ،ص 66

2- احسان طبری ، کژراهه ، ص 317

3-امام خمینی، صحیفه امام ، ج11 ،ص 165-164

4اشاره به سران سابق حزب توده و دیگر مارکسیست‌ها مانند پرویز نیکخواه،کوروشلاشایی،منوچهرآزمون ،نورالدین الموتی...که در کابینه،دربارو دستگاه‌های تبلیغی شاه نقش کلیدی داشتند.

شاه در خاطرات خود نوشته است :"...کمونیست‌های سابق که صمیمانه به انقلاب شاه و مردم پیوسته بودند و در تلویزیون کار می کردند ،تا پایان کار وفادار ماندند" پاسخ به تاریخ ،ص 407

5- امام خمینی، صحیفه امام ، ج 11، ص 264

6- احسان طبری، کژراهه ، ص 277 تا 280

7- همان ، ص 280

8- همان ،ص 316

9-حمید داوود آبادی http://www.mashreghnews.ir/fa/news/192438

10- سید محمد خاتمی ، روزنامه کیهان، 15/1/1367، ایشان می گویند: می گوید انگیزه این جمع "وصل" است نه "فصل"

11- آیت الله مهدوی کنی، نشریه یاد آور، شماره اول، ص 20

12-روزنامه کیهان ،دوشنبه 1/1/1367

13- روزنامه کیهان، 21/10/1367

14- اطلاعاتی درباره احزاب و جناح‌های سیاسی امروز ایران، صفحه 324

15-خاطرات آیت الله مهدوی کنی، ص 333-


 

رجعت درجه دولتی نیست که به سینه هر کس که بخواهد بچسباند/ گرانی کمرشکن است

 
 
خطيب نماز جمعه تهران با اشاره به پیام احمدي‌نژاد به مناسبت درگذشت چاوز گفت: ای کاش برخی‌ها که می‌خواستند برخی مسائل را مطرح کنند 4 تا کتاب می‌خواندند و 4 روز به حوزه علمیه می‌رفتند و بین مسائل نقلی و عقلی تفاوت قائل می‌شدند؛ "رجعت" از مسائل نقلی است و با دلیل نقلی ثابت می‌شود و نیاز به حدیث و استناد به قرآن دارد؛ این درجه دولتی نیست که به سینه هر کس که بخواهد بچسباند

باشگاه خبرنگاران:   آیت‌الله احمد جنتی خطیب موقت نماز جمعه تهران در خطبه نخست امروز با بيان اينكه در این خطبه در نظر دارم به موضوعی بپردازم که مقام معظم رهبری آن را به نام "سبک زندگی" تعبیر کردند، گفت: پرداختن به این بحث بسیار به جا بود و رسانه‌ها و تریبون‌ها در این موضوع کار کردند؛ موضوع سبک زندگی در وسائل الشیعه جلد هشتم مورد توجه قرار گرفته و در 166 باب در این زمینه به آن پرداخته است .

امام جمعه موقت تهران با تاکید بر اینکه حیات طیبه‌ای که خداوند برای مومنان در نظر دارد یک زندگی پاکیزه است گفت: زندگی پاکیزه یعنی مردم خودشان زندگی را بر خود تلخ نکنند چرا که بسیاری از گرفتاری‌های ما از ناحیه خودمان ایجاد می‌شود .

آيت‌الله جنتي با اشاره به اينكه خداوند می‌خواهد ما زندگی شاد، سالم و مرفهی داشته باشیم، به حدیثی از پیامبر(ص) اشاره کرد و افزود: ایشان فرمودند مسلمان کسی است که مردم از دست و زبانش در امان باشد و اگر چنین نباشد مورد قبول نیست. از این رو ما باید در رفتارهای خود تجدید نظر کنیم و مراقب باشیم به کسی آزار نرسانیم .

وي با بيان اينكه یکی از عناوین سبک زندگی که در قرآن و احادیث به آن اشاره شده، ایذا و آزار رساندن است اظهار داشت: اذیت کردن شکل‌های متفاوتی دارد و از گرفتن حق مردم تا آزار مالی، جانیو قلمی را در برمی‌گیرد و حتی در قرآن آزار به خدا ذکر شده است .

وي غیبت کردن، تهمت زدن، مسخره کردن افراد، متلک گفتن، استهزا و خندیدن، سبک و تحقیر کردن انسان‌ها و خجالت زده کردن آنها را از مصادیق آزار رساندن و جزو محرمات دانست و افزود: پیامبر (ص) فرمودند که اگر کسی مومنی را اذیت کند مرا اذیت کرده است .

امام جمعه موقت تهران با تاکید بر اینکه کسانی که ولایت اهل بیت را پذیرفته‌اند باید بدانند اذیت کردن جنبه جنگ با خدا را دارد،‌یادآور شد: ما نباید خودمان زندگی را جهنم کنیم و به یکدیگر آزار برسانیم .

آیت‌الله جنتی با اشاره به در پیش بودن سال جدید گفت: ما می‌توانیم در این سال با خداوند میثاق ببندیم که دیگر به کسی اذیت و آزار نرسانیم و اگر به این موضوع وفادار باشیم درهای رحمت الهی به روی ما گشوده خواهد شد .

وي در ادامه با بیان اینکه باید به داد فقرا و بیچارگان رسید، هر چند در کشور خدمات زیادی به آنها از سوی خیرین صورت می‌گیرد اما باید بیشتر شود، گفت: در حال حاضر کمیته امداد، بهزیستی و صندوق‌های خیریه فعال هستند اما اینها کم است چرا که نیازها زیاد است و گرانی‌ها می‌آید بنابر این باید به داد افراد بیکار، ورشکسته و بدهکار رسید .

امام جمعه موقت تهران پایان خطبه اول با توجه به در پیش بودن سفرهای نوروزی به مردم توصیه کرد که در رانندگی مراقب باشند و قوانین رانندگی را رعایت کنند ..

امام جمعه موقت تهران افزود: سالگرد رحلت جانگداز حضرت حاج سید احمد خمینی را داریم که ایشان در چنین روزهایی به استقبال مرگ رفتند و قوت قلب و یاور امام (ره ) بودند، همچنین رحلت مرحوم سید مجتبی موسوی لاری را داریم که ایشان بسیار خوش‌قلم بودند و کتاب‌های بسیار زیادی را نوشته‌اند، فرهنگ غرب را به درستی نقد کرده‌اند که البته از آن نیز استقبال زیادی شده است.

 

دبیر شورای نگهبان قانون اساسی همچنین به سالروز بمب‌گذاری در نماز جمعه تهران اشاره کرد و گفت: رذالت دشمن به جایی رسیده است که در جایی که مردم برای نماز جمعه حضور پیدا کرده‌اند و کاری هم به کار کسی ندارند اینطور آنها را لت و پار می‌کنند که 14 نفر کشته و 88نفر مجروح می‌شوند. خدا انشاالله به شهیدان و مجروحین اجر عظیم عنایت کرده و دشمنان آنها را به عذاب دنیا و آخرت دچار کند.

 وي همچنین به بحث بمب‌گذاری در پاکستان و کشتار شیعیان این کشور اشاره کرد و گفت: به نظر من کسی نمی‌تواند باور کند که آمریکا در این مسئله نقشی نداشته است. هدف اصلی از این کار اختلاف بین شیعه و سنی است و همچنین آواره کردن شیعیان از خانه و کاشانه خود است. من از حوزه‌های علمیه، علما و مراجع که در قبال این مسئله عکس‌العمل داشتند تشکر می‌کنم. همچنین صدا و سیما نیز در این باره فعال بود.

 آيت‌الله جنتي در ادامه با اشاره به پیام احمدي‌نژاد به مناسبت درگذشت هوگو چاوز رئیس‌جمهور ونزوئلا گفت: اگر دغدغه تکرار چنین مسئله‌ای نبود من به هیچ عنوان وارد آن نمی‌شدم. ای کاش برخی‌ها که می‌خواستند برخی مسائل را مطرح کنند 4 تا کتاب می‌خواندند و 4 روز به حوزه علمیه می‌رفتند و بین مسائل نقلی و عقلی تفاوت قائل می‌شدند؛ رجعت از مسائل نقلی است و با دلیل نقلی ثابت می‌شود و نیاز به حدیث و استناد به قرآن دارد؛ این درجه دولتی نیست که به سینه هر کس که بخواهد بچسباند.

 

دبیر شورای نگهبان قانون اساسی ادامه داد: بعد هم علما، مراجع و مسلمین را ناراحت کند، به چه مبنایی این حرف را می‌زند، چه دلیلی دارد که آدم هرچه به دهانش می‌آید بگوید. چاوز از لحاظ سیاسی کاملاً قابل قبول بود، مردمی، ضد آمریکایی‌ و با خصلت‌های مردمی بسیار خوب بود اما بالاخره نامسلمان است؛ اصلاً مسلمان هم باشد،‌ ما چگونه می‌توانیم بگوییم که کسی رجعت می‌کند یا نمی‌کند. امیدورام این بدعت بار دیگر تکرار نشود. این کارها درست نیست،‌ مردم ناراحت می‌شوند.

 

وي همچنین با اشاره به بحث انتخابات گفت: حرف در این‌ باره بسیار زیاد است در هر صورت مسلم است که ما به مدت 32 سال انتخابات آزاد داشته‌ایم و مردم‌سالاری دینی حاکم بوده است و البته در دنیا نیز یک الگو بوده است.

 

دبير شوراي نگهبان افزود: آنچه در انتخابات دیده‌ایم هر کس که توانسته‌ است با یک شناسنامه و 4 تا عکس ثبت‌نام کرده است، تأیید صلاحیت‌ها نیز قانون خود را دارد و هیچکس بدون قانون نمی‌تواند اظهارنظر کند و رأی دادن هم کاملاً آزاد است.

 

وي در ادامه گفت: آنچه ما از انتخابات می‌خواهیم این است که یک انتخابات آزاد و آرام داشته باشیم تا مردم بتوانند تصمیم خود را بگیرند، همچنین این انتخابات قانونی باشد و با شرکت گسترده مردم باشد. یک انتخابات الگو باشد تا ما بتوانیم آن را به رخ بکشیم و انشاالله نیز همینگونه خواهد شد چرا که مردم همواره این راه را طی کرده‌اند و می‌کنند.

 

دبیر شورای نگهبان جنتی با اشاره به اینکه رسانه‌ها باید در بحث انتخابات رعایت جهات لازم را بکنند، گفت: من واقعاً جایز نمی‌دانم رسانه ملی از کسانی که در معرض کاندیداتوری هستند مصاحبه کند؛ چرا که این نوعی تبلیغات است،‌ تبلیغات زودرس است و ما امیدواریم که این کارها تکرار نشود.

 

وی افزود: رسانه‌های دیگر نیز مردم را برای شرکت آگاهانه، هوشیارانه و با بصیرت در انتخابات آماده کنند و این هم وظیفه‌ای برای سایر رسانه‌ها است.

 

آیت‌الله جنتی با اشاره به ضرورت جلوگیری از تخریب شخصیت‌ها گفت: بعضی‌ها از این تخریب‌ها نتایجی گرفته‌اند، تخریب اشخاص خلاف شرع است. خلاف قانون است و خلاف اخلاق است، هر کسی که این کار را انجام دهد، صلاحیت برای هیچ پستی ندارد. به غیر از بحث انتخابات و مجلس آیا آبروی افراد را بردن و اختلاف ایجاد کردن که مقام معظم رهبری آن را خیانت عنوان کردند، درست است.

 

وي ادامه داد: تخریب‌ها تابلویی است بر پیشانی افراد، امیدواریم ما دیگر شاهد این مسائل نباشیم و آرامش مردم را حفظ کنیم و آنها را به جان هم نیاندازیم. دو برادر با یکدیگر با هم بجنگند که یکی به مجلس و دولت برود.

 

آيت‌الله جنتي در ادامه با اشاره به بحث مسئله گرانی گفت: گرانی کمرشکن است و آدم نمی‌تواند واقعاً از افراد بی‌بضاعت غفلت کند. نمی‌دانیم در آینده بهتر شود یا بیشتر شود. امیدواریم که وضعیت بهتر شود.

 

دبیر شورای نگهبان قانون اساسی با اشاره به عوامل این گرانی‌ها گفت: یکی از این عوامل تحریم است اما عده‌ای می‌خواهند همه را به گردن تحریم‌ها بیاندازند که افراد صاحب‌نظر این مسئله را قبول ندارند. تحریم بوده است اما سوء مدیریت و سیاست‌های غلط نیز بوده است و اینها همه دست به دست هم داده و این وضعیت را به وجود آورده است.

 

وی افزود: در خصوص مبارزه با فساد که دستور مقام معظم رهبری بود عمل نشد و کار به اینجا کشید، اگر این دستور اجرا می‌شد کار به اینجا نمی‌کشید.

 

دبیرشورای نگهبان قانون اساسی با اشاره به گران‌فروشی و سوءاستفاده از این مسئله گفت: نرخ بالا کشیده است ما نمی‌شود که این نرخ در همه جا یکسان نباشد. باید جلوی آن گرفته شود. در مغازه گرانفروشان پلمب شود. آنها را مجازات کنند و قانون را در مورد آنها اجرا کنند.

 

آیت‌الله احمد جنتی با اشاره به اینکه در این شرایط مردم می‌توانند چه کنند، گفت: این مسئله صبر می‌خواهد، هوشیاری و آینده‌نگری می‌خواهد، شما مردم عزیز 33 سال است که با مشکلات دست و پنجه نرم می‌کنیم و نتایج آن را دیده‌اید.

 

دبیرشورای نگهبان قانون اساسی افزود: هیچ چیز گرانبهایی به راحتی به دست نمی‌آید، شما می‌خواهید استقلال این مملکت را حفظ کنید، آمریکا را به زمین بزنید، می‌خواهید قدرت‌های سلطه‌گر را به زمین بزنید، می‌‌خواهید قدرتی به وجود بیاید که همه آن را تحسین کنند و الگو شود. شما هدف بلندی دارید و این کار ساده‌ای نیست.

 

وي ادامه داد: یکی از مشکلات آن همین گرانی‌هاست. مشکلاتی از این قبیل هم هست باید آینده‌نگری کرد و ببینیم که نتیجه این سختی‌ها چیست؟

 

آیت‌الله جنتی ادامه داد: هم‌اکنون خود آمریکایی‌ها اعتراف می‌کنند که ما و ملت‌ ایران پیشرفت‌های علمی و فناوری خوبی داشتند و دستاوردهای بسیار گرانبهایی را به دست آورند.

 

وی افزود: با همه این سختی‌ها پیشرفت‌های علمی، اقتصادی و نظامی داشته‌ایم. بورس ما 63 درصد رشد داشته‌ است. اینها چیست؟ ما جنگنده ضد رادار ساخته‌ایم. خدا به کسانی که این کار را کرده‌اند اجر دهد. دشمن باور نمی‌کند که ما جنگنده ساخته‌ایم.

 

دبیر شورای نگهبان قانون اساسی ادامه داد: ما باید مشکلات را تحمل کنیم، سخت هم است و حرفی در آن نیست، ولی چاره‌ای هم نیست چه کار کنیم سروصدا راه بیاندازیم، آشوب کنیم، نظام را زیر سؤال ببریم، قند در دل اروپا و آمریکا آب کنیم و این کار درست نیست.

 

وي ادامه داد: آنها به چند چیز دلبسته بودند، اولین مسئله تحریم فلج‌کننده بود که این کار نشد، دوم آنها به این مسئله دل بسته بودند که مردم از نظام با سختی‌ها دل بکنند. در 22 بهمن آن راهپیمایی یک مشت محکم به دهان آمریکا بود. ما باید واقعاً نعمات خدا را شکر کنیم و ببینیم که یک راهپیمایی نصف روزه چه کرده است.

 

آیت‌الله جنتی در ادامه با اشاره به اینکه غرب تصور می‌کرد که ایران با تحریم عقب‌نشینی خواهد کرد، گفت: نظام با تحریم‌ها عقب‌نشینی نکرد و مسئولین نیز ایستادند و غربی‌ها نیز باور می‌کنند که باید فشار را کم کنند. در مذاکرات آلماتی اینها تا حدودی کوتاه آمدند اما تا آنجا که باید باشد خیلی فاصله است.

 

دبیر شورای نگهبان قانون اساسی گفت: ما مثلی داریم که جاهل کاری را که در اول باید انجام دهد آخر از همه انجام می‌دهد. آنها به جای اینکه از ابتدا حق ایران را برای استفاده از انرژی هسته‌ای قبول بکنند شروع به آوردن فشار کردند. امیدواریم خدا عقل به همه بدهد و ما را از دست این جاهل‌ها نجات دهد.

 

آیت‌الله جنتی در پایان با اشاره به فرا رسیدن ایام عید نوروز خواستار رعایت حلال و حرام در این ایام ا



:: بازدید از این مطلب : 149

|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 26 اسفند 1391 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: